top of page

Alessandro International

Schoonheidssalon Cantik biedt u ook een prachtige handverzorging lijn: Alessandro International.

 

Hoeveel tijd besteed u eigenlijk aan uw handen op een dag?

Het antwoord is 24 uur per dag. Aanraken, voelen, vastpakken, wassen – onze handen zijn de klok rond voor ons aan het werk en zijn daardoor een belangrijk deel van ons leven.

Alessandro International spreekt de taal van de handen en weet van de grote betekenis die zij voor ons leven hebben. De manier waarop wij door anderen worden waargenomen, hangt ook van het uiterlijk van de handen af.

Verzorgde handen en nagels horen namelijk gewoon bij een aantrekkelijk voorkomen en leggen evenzo nadruk op de natuurlijke schoonheid als een reine, perfect verzorgde teint.

Schoonheidssalon Cantik is trots dat Alessandro  International

haar producten in onze salon verkoopt.

Op basis van wetenschappelijke lange termijn studies is HAND!SPA een hoogwaardige handverzorgingslijn die op de individuele behoeftes en eisen van de verzorgde vrouw (en man!) ingaat – speciaal afgestemd op de leeftijd en de conditie van de huid.

Al vanaf het 20e levensjaar gaat de aanmaak van collageen van de lichaamscellen achteruit. De huid wordt met minder vochtigheid verzorgd en heeft steeds meer tijd nodig om te regenereren.

Het is daarom des te belangrijker, om al op jonge leeftijd met speciale pre-aging-producten te beginnen, om de eerste tekenen van voortijdige huidveroudering te voorkomen.

De Hydraterende handverzorgingslijn van HAND!SPA verzorgt de huid optimaal en duurzaam met vochtigheid. De typische voortekenen van vochtarme huid worden gereduceerd. De handen lijken jeugdig, glad en soepel.

De HAND!SPA Magic Manicure, HAND!SPA Silky Gloves, HAND!SPA Comfort Day en de HAND!SPA Nice Day zijn prachtige producten uit deze lijn.

De extreem vochtafgevende Age Complex handverzorgingslijn van HAND!SPA hebben wij speciaal voor de rijpe en veeleisende huid ontwikkeld. Het proces van huidveroudering laat zich niet tegenhouden, maar is toch in belangrijke mate te minimaliseren. Rimpeltjes laten de handen ouder lijken en zijn vaak niet in harmonie met het gehele optische voorkomen van een verzorgde vrouw.

Een mooie en strakke huid ziet er daarentegen gezonder en jonger uit. De zeer effectieve ingrediënten verzorgen de handen zichtbaar en resulteren in een glad, zijdezacht huidgevoel. 

De HAND!SPA Cream Rich, de HAND!SPA Luminatic, De HAND!SPA Micro Peel, de HAND!SPA Vital Serum, de HAND!SPA Sun SPF50, de HAND!SPA Spray Serum zijn hoogwaardige producten uit deze lijn.

De producten uit de HAND!SPA lijn worden verkocht in mijn webshop.

 

Meer dan 10 kleuren nagellak va Alessandro
Alessandro Hand!Spa
Alessandro Hand!Spa AgeComplex
bottom of page