top of page

Chi Natural Life - Essentiële Oliën

Aromatherapie

Iedereen heeft er vast wel eens van gehoord. De meeste mensen associëren het met wellness en lekkere geurtjes. En dat klopt natuurlijk ook!

Maar het is veel breder dan dat.

Zo worden etherische oliën al jaren toegepast voor diverse cosmetische doeleinden en in cosmetische producten, als smaakstoffen in de voedingsindustrie en voor verschillende therapeutische doeleinden, zowel in de reguliere als in de alternatieve gezondheidszorg. 

Zoals vele min of meer recent herontdekte natuurgeneeswijzen, wordt de vroegste kennis van de aromatherapie bij de Chinezen gevonden.

En wel zo’n 4500 voor Christus.

In die tijden vormde het zelfs de hoofdschotel van de geneeskunde aldaar. Daarna heeft het zijn weg gevonden naar India, Egypte, Griekenland en de Romeinen.

Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en schoonheid en het genezen van aandoeningen met gebruikmaking van aroma therapeutische producten zoals etherische oliën, vette plantoliën, leemproducten en hydrolaten.

Salon Cantik maakt gebruik van deze prachtige essentiële oliën in haar behandelingen. Er wordt onder andere mee gemasseerd en verdampt.

Voor thuisgebruik heb ik een mooie keuze aan essentiële oliën in mijn webshop staan. U kunt zelf verdampen, insmeren en ja, ook mee koken!

Heeft u vragen hierover neemt u dan zeker even contact met mij op of vind uitgebreide informatie op onderstaande pagina:

http://stichtingaromatherapie.nl/aromatherapie/

 

Chi Natural Life
alles-over-aroma-2.jpg
Chi Natual Life
bottom of page